Hva leter du etter?

Bøker med godnatthistorier

Barnebøker om det å legge seg for kvelden.

(Fra forlagets omtaler.)

Leggetid av Frode Grytten

Leggetid av Frode Grytten

Fantasifull og fargerik godnatthistorie. Pappa seier at det er leggetid, men jenta vil at dei skal lese meir. Berre ei bok til før ho legg seg! Ho skulle ynskje at nokon hadde skrive ei bok om henne. Men i bokhyllene finst det berre bøker om andre, ho skulle ynskje at nokon hadde skrive ei bok om henne. Saman diktar dei to opp boka om jenta. . - Passar for 3-6 år. Lån boka på Sølvberget.

Godnatthistorier for seksåringen

I denne samlingen har ti kjente norske forfattere bidratt med hver sin historie som egner seg til å lese på sengekanten. Blant bidragsyterne er: Tor Åge Bringsværd, Trond Brænne, Gro Dahle, Camilla Kuhn, Alf Prøysen med flere. Fortellinger for førskolebarn/småskoletrinnet. Lån boka på Sølvberget.

En venn i mørket av Lucinda Riley

Nytt hus og nytt rom: Alt er så uvant! Og da Tim våkner av en skummel lyd om natten, vil han bare hjem til byen. Heldigvis hører drømmeengelen Angelina hva Tim ønsker seg. Og hun vet nøyaktig hvordan hun kan hjelpe ham... Dette er bestselgerdronningen Lucinda Rileys første barnebok, skrevet sammen med sønnen Harry Whittaker - med nydelige illustrasjoner av Marie Voigt. Lån boka på Sølvberget.

Les meg i søvn av Claire Hawcock

Denne fortellingen er ment som et hjelpemiddel for å få barnet til å sove. Den er inspirert av terapeutiske teknikker som brukes for avslapping. Ved å se på dyreillustrasjonene ser man hvordan hvert av dyrene gjør seg klare for natten. En del nøkkelord blir gjentatt og teksten har myke ord som skal virke beroligende. Billedbok for førskolebarn/småskoletrinnet. Lån boka på Sølvberget.

Rumlerask av Benji Davies

Jeg vet da Rumlerask usett smatt gjennom huset ditt en natt ... En bok full av spenning og mysterier fra forfatteren og illustratøren av Stormhvalen. Benji Davies er en britisk illustratør og animatør som har skrevet og illustrert flere bestselgende bildebøker. Lån boka på Sølvberget.

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙